Életmód- és Szépségkiállítás

Találkozzunk 2019. április 27-28-án a Fórum Debrecenben!

Ezúton ajánljuk figyelmükbe a BDR Média Kft. által szervezett A kirobbanó egészségért – Életmód- és szépségkiállítás nevű rendezvényünket.

Az eseményt 2019. április 27-28-án rendezzük a debreceni Fórum bevásárlóközpontban, az áruház nyitva tartási idejében (szombaton:9.00-20.00, vasárnap: 10.00-18.00). Az eseményre több ezer látogatót várunk.

Az életmód, az egészség és a szépség jegyében zajló kétnapos programon azok az egészségmegőrzés iránt elkötelezett kiállítók képviseltetik majd magukat, akik hozzájárulhatnak a testi-lelki egészségünk megőrzéséhez. Az egészséges életmód, a prevenció és a regenerálódás mellett természetesen hangsúlyt kap a szépség is.

A börze célja, hogy kiállító partnereink fokozzák ismertségüket, piackutatást végezzenek, a későbbiekben növeljék eladásukat, kapcsolatot tartsanak a régi vásárlóikkal és újakra tegyenek szert, valamint megismerhetik a konkurenciát, versenytársakat.

A látogatóknak lehetőségük lesz megismerkedni olyan újdonságokkal és trendekkel, amik közelebb hozzák az egészséges hétköznapokat és a hosszú, teljes élet lehetőségét.

Fórum Debrecen

A helyszínként szolgáló Fórum Debrecen a legfiatalosabb, legközkedveltebb találkozási pont a városban, aminek köszönhetően olyan látogatókra is számítunk, akik egy hivatali, kötött, szabályozott rendezvényen nagy valószínűséggel nem jelennének meg. Ehhez a rendezvényt megelőzően, márciusban és áprilisban intenzív médiakampányt tervezünk. A rendezvény megjelenik a város és a megye kültéri reklámhordozóin, a helyi médiumokban, illetve a legnépszerűbb közösségi oldalakon. Az eseményre több mint 10 ezer látogatót várunk.

A kiállítói standok korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük mihamarabbi visszajelzésüket.

További kérdései esetén, részletes tájékoztatás ügyében forduljon hozzánk bizalommal.

A rendezvény szervezője:

BDR MÉDIA Kft.
4025 Debrecen
Hal köz 3/A. 2. emelet 5.
Telefon: +36 (52) 955 300
E-mail: bdrmedia@bdrmedia.hu

Munkatársaink:


Dorcsák Nikolett
Telefon: +36 (30) 648 58 74
E-mail: dorcsak.nikolett@bdrmedia.hu

Szabó Erzsébet
Telefon: +36 (20) 420 43 32
E-mail: szabo.erzsebet@bdrmedia.hu

Varga-Sziky Anita
Telefon: +36 (30) 647 72 55
E-mail: sziky.anita@bdrmedia.hu